Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egyszerűbb kálcium és magnézium beszerzés

2015.12.12
20151212_080818.jpg

Tudom, hogy mostanában megint nem jelentkeztem, de mentségem is van, mindkét fiú átesett a bárányhimlőn, de nem ám egyszerre, hanem egymás után, ezzel telt az egész októberünk. 

Közben a lényeget is írom, kifogytam a magnéziumból és utána a kálciumból is, nem volt kedvem rendelni, gondoltam körülnézek mit lehet kapni helyben. Hát nem a dm-ben, de a rossmannban megtaláltam az áhított magnézium citrátot tabletta formában (Naturland 60db-os 795mg/tabletta ára kb 1148ft), hogy úgy mondjam már elegem lett a porból, adagolni se egyszerű így bevallom örültem a tablettának.

A kálcium is nem sokkal ezután elfogyott, így újra keresgélésbe fogtam, most a gyógyszertárban kezdtem, hátha lehet ott is venni kálcium port, hát van, de ők ugyan nem adnak vény nélkül, ja de van itt tabletta formában Citro Kálcium (50db 200mg/tabletta ár kb 1578ft), na hát mért nem ezzel kezdték. Szóval ez is megoldva. Aki nem szeretne rendelgetni no meg nem tetszett esetleg a por állag, mint nekem, azoknak most remélem segítettem ezzel.