Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Próba hónap

2014.10.13

 Ahogy ígértem írok az ovulációs tesztelésem eredményéről. A lány baba tervezésében ahogy már említettem igen fontos, vagyis az lenne, hogy tudjuk mikor van a peteérésünk. Előző hónapban megpróbáltam hőmérőzni és lh tesztet is csináltam. Úgy a 20. napnál fogyhatott el a türelmem, mert egyértelmű pozitív nem lett. Így vártam a tojásfehérje állagú hüvelyváladékig, de akkor se lett pozitív a tesztem. 

Itt meg kell jegyezzem, hogy mivel még szoptatok nem a legegyszerűbb a helyzet. Tavasszal és nyáron össze-vissza, 19-25 naponként jött meg. Ez előtt volt egy 35 napos ciklusom és most ez 41 napra sikeredett. Mit mondjak, nem túl szerencsés. 
Ennek kapcsán lekorlátoztam a szopit, ami eddig bármikor bármennyi volt, most maradt az éjszaka össze-vissza, reggel még az ágyban, délutáni alvásnál és este altatáshoz. Szerencsére megértő az én kisfiam, hamar megszokta. Remélem ennyi elég lesz, hogy beálljon egy rendszer, mert nem szeretném teljesen leszoktatni szegényt. 
Ma vagyok a 14. ciklusnapon, így azthiszem ma ismét elkezdek tesztelni, remélem ebben a hónapban lesz pozitív ovulációs tesztem, ha nem akkor lehet felkeresek egy dokit is, hogy megnézze, hogy mennyire vagyok jelenleg termékeny vagy terméketlen. 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.