Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Helyzetjelentés 2016.04.09.

2016.04.09

Kedves érdeklődő, már biztos a babánk neme, újra kisfiút várok, ahogy sejtettem is, hiszen az időzítés inkább a peteéréssel esett egybe. így azt mondhatom, hogy szerintem az időzítésen múlik a legtöbb. Persze azt sajnos nem sikerült kideríteni, hiába érdeklődtem nincs itthon ilyen vizsgálat, hogy a férjemnél esetleg nincs e kispasi túltengés a spermáknál.

Elmondhatom, hogy a 12. heti ultrahangon a doki már látta, hogy úgy néz ki ismét kisfiunk lesz. Az utána lévő két nap volt a legrosszabb, de most se bánom, hogy megkérdeztem. Ha mindez szüléskor derül ki plusz egy ok a depresszióra kesergésre szerintem három gyerek ellátása mellet nem az igazi. Így volt időm meggyászolni, hogy úgy néz ki soha nem lesz saját kislányom és volt időm megszokni a gondolatot, hogy bármennyire nem szeretem ezt a kifejezést "fiús anyuka" maradok.

Azt gondolom, hogy már egész jól kezelem az érzéseimet bár vannak még mély pontok és szerintem ezek mindig meg is maradnak, hiszen az űr bennem kitölthetetlen más ezen nem segít.

Ami az én titkom jelenleg és nem tudom, hogy segít e vagy ront a helyzeten, de nem tudok szabadulni tőle, hogy van egyetlen egy kislány ruci a szekrényemben egy kicsi vállfán amit néha megszeretgetek a soha meg nem született kislány babám helyett.

Mondhatnám, hogy az élet igazságtalan, de túl kicsi pont vagyok én ahhoz, hogy bármi felett ítéletet mondjak. Az élet mindig tanít minket nekem úgy néz ki még dolgom van az elfogadással és a fiúkkal.

 

 

 

 

maxresdefault.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.