Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Helyzetjelentés 2015.12.20.

2015.12.20

Helyzetjelentés 2015.12.20.

Mivel is kezdjem, jó pár hónap eltelt mióta elkezdtem a blogot. Meg is néztem gyorsan, 2014 augusztusban kezdtem a blogot és szeptember volt az első a próba hónap amikor még nem babára gyúrtam, csak megpróbaltam belőni mikor van peteérés. Szóval októberben volt a kezdés. 

12366387_927955683948955_8228417654278427_n.jpg

 


Jelentem egy év egy hónap alatt meglett az eredmény, a pozitív teszt. December elején mikor pont úgy voltam, hogy most biztos megjön, mert peteérés előtt öt nappal tudtunk csak összebújni es a pozitív ovuteszt után két nappal, így azt gondoltam, hogy tuti lemaradtunk. Így a tesztelés is a nemvárt napja utáni negyedik napon volt egy szeptemberben lejárt terhességi teszttel, ami mutatja milyen rég is próbálkoztunk aztán gyorsan teszteltem egy 25-ös lh teszttel is. Ami még érdekes, hogy a tesztelés és pozitív eredmény napja a születésnapommal esett egybe így teljesen úgy éreztem, hogy egy ajandékot kaptam a Jóistentől.
Próbálom leírni úgy a dolgokat, hogy érthető legyek. Ahogy írtam, az időm véges, így is vissza fogok menni dolgozni, valószínű február végén március elején, de már pocakbabával. Az alatt az idő alatt amíg próbálkoztunk sok érzést éltem át, vágy, irígység, reménytelenség és belenyugvás illetve elengedés. Talán mindezeken kellett keresztülmennem ahhoz, hogy megkaphassam az én ajándékomat. Nem állítom, hogy nem fog fájni, ha kisfiú lesz, de már sokkal nyugodtabb vagyok, mint akkor lettem volna, ha fél éve összejön. És, hogy nekem mi segített? Őszintén leírom. Először csak azt szerettem volna, ha a Jóisten elveszi tőlem azt a fájdalmat, amit akkor éreztem, ha valaki bejelentette, hogy kislányt vár, vagy megláttam egy szép kislány babát. Aztán úgy döntöttem, leginkább a mamám és az egyik helyi atya prédikációi hatására, hogy minden nap imádkoztam egy tized rózsafűzért. Azt kell mondjam, hogy a vártnál is nagyobb megnyugvást hozott és azóta egy napot sem hagytam ki.
Ahogy az utolsó helyzetjelentésemben írtam igen leredukáltam az alkalmazott praktikákat. Lássuk csak mi maradt:
Diéta, már amennyire, mostanában nem ettem annyi salátát, volt husi is, bár nem vörös és néha krumplit is ettem (banánt, almát nem) sózni nem sóztam. Tejtermék is volt, bár nem annyi amennyit szerettem volna.
Reggelit kihagytam rendszeresen
Az utolsó cikkben említett magnéziumot és kálciumot szedtem
beszedtem a maradék vörösáfonyát, ami talán olyan öt darab volt
Nem volt orgazmus erre emlékszem
Majdnem hét nap önmegtartóztatás, ami szintén kedvezhet a lányoknak
Szedtem aszpirin 100- at asszem és zyrtec-et is talán vettem be ( ezeket nem írtam fel)

Ami majdnem biztos, hogy peteérés napi szexből lett a babánk talan még reménykedhetek O+3 vagy 4 ben, de az biztos, hogy nem O+12 volt :-) 

Amit még tudok, hogy nagyfiamat pozitív ovuteszt napján hoztuk össze. A kicsit annyira nem emlékszem, hogy volt.

Amit viszont még szeretnék megosztani mindenkivel, hogy a fórumon már megvan az első igazolt kislány pocaklakó, akinek az anyukája az itt olvasott praktikákat is bevetette. Szóval hajrá hajrá kislány babára vágyók :-) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.