Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Helyzetjelentés 2015.08.04.

2015.08.04

Sziasztok!

Szóval a fejlemények: kicsit úgy érzem mintha elérkeznék lassan a final countdown-hoz, vagy hogy is van, szóval a végső visszaszámláláshoz. Már csak öt hónap decemberig, 5 lehetőség, hogy babás legyek, aztán irány dolgozni, ha ez nem sikerül. Mivel két gyerekkel még nem lehet az ember hivatásos anya így az időm sajnos véges. Múlt héten számot vetettem, ahogy azt mondani szokás aztán pedig átértékeltem. Amit tudok és úgy gondolom, hogy semmilyen negatív hatása nincs a fogantatásra azt persze folytatom,  pl diéte, bár lassan a kálciumból, magnéziumból és vörösáfonyából is kifogyok. Aztán jövő hónapban szerintem már lemondok a hüvelyöblítésről is. Mindig is tudtam, hogy, ha eljutok idáig ezt kell majd tennem, csak reméltem, hogy hamarabb babás leszek. Lehet ez is egy próba? Vagy nem. Persze az is lehet, hogy a Jóisten csak fiúkat szán nekem és oda kell eljussak, hogy mindegy, hogy fiú e vagy lány, csak legyen már-érzésem legyen. Jelentem már igencsak közel állok ehhez. Nem, nem adtam fel semmit. Inkább olyan ez az érzés, hogy megengedem a Jóistennek, hogy az legyen aminek lennie kell, még ha akár fájni is fog. Néha a Jóisten nem azt adja amit mi akarunk, hanem amire szükségünk van, akár a fejlődésünk, akár más miatt, ezt Ő tudja.
Szóval elnézést, ha csalódást okozok mert nem tudok konkrét eredményekkel szolgálni, hogy működnek-e az összeszedett tippek-trükkök és fiam lesz így vagy lányom, higyjétek el én se pont így terveztem. Sajnos későn kezdtem a kísérletet, hogy úgy mondjam.

A hónapban amit meg tudtam, tudtunk tenni, hogy még beszedtem a maradék magnéziumot, kálciumom még van bőven, szedtem a vörösáfonyát, sőt mikor eszembe jutott még férjjel is szedettem a vörösáfonyát. A vaterás ovulációs teszteket akár ki is kukázhatnam annyira rosszak, de már egész jól sejtettem, hogy hol tartok és most a kétnaponkénti babagyártás lett a terv, ezt sikerült tartani. Ja és maradt a savas öblítés és no orgazmus, kihagytuk a forró fürdőt férj részéről és én is inkább fekve maradtam, eddig mindig elmentem este még pisilni. Meglátjuk mi lesz, még kb tíz nap. Akinek ideje engedi gondoljon rám, esetleg egy fohásszal, hátha most sikerül.

Ha még találok jó infót, amiről tudok cikket írni igyekszem persze folytatni a dolgot, hátha lesz majd egyszer egy negyedik babánk, akkor még jól jöhetnek az infók. Nemrég olvastam valamit a jódról, hogy talán az is segíthet :-) 

Szóval hajrá mindenkinek aki lány babát szeretne, sok sikert.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.