Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Helyzetjelentés 2015.05.22.

2015.05.22

Egész jó hónapunk volt áprilisban, peteérés előtt és utána is próbálkoztunk, de sajnos nagyon beteg lettem, nem csak én, de a kisebbik fiam is. Valami nagyon szörnyű vírussal gazdagodtunk, amire a dokiknak nem volt semmije 5 napig voltam nagyon lázas, 38,8-39,6 és mellé az ínyemet támadta meg a vírus, ami miatt enni se tudtam. És voltak még egyéb finomságok. A lényeg, hogy nagyjából két hétig voltam összesen beteg és sokkal hamarabb megjött mint kellett volna, pedig ovuláció utáni hetedik nap mintha lett volna egy kis beágyazódásos vérzés. Sajnos így az április elúszott , viszont sokat tanultam a betegségből a fájdalomról és a háláról a fájdalom nélküli létért, arról, hogy mi igazán fontos és mi az ami nélkül lehet élni.

Azt hiszem nekem valahogy ennek az oldalnak a készítése is hozzá tartozik az utamhoz, sok minden történt és történik most is körülöttem, ismerős vár babát, kislányt, mások is a családban most várandósok, még nem tudni a babák nemét, egyik babára több mint három évet vártak. Ma tudtam meg, hogy két gyerek hamarosan anyuka nélkül marad. 

Azt hiszem, lassan teljesen átértékelődik bennem az élet, már én is afelé tartok, hogy csak egészséges babám legyen így harmadjára is és megélhessem, hogy felnőnek.
Hogy hogy sikerült ez a hónap, 11. 13. 17. 21.  napon voltunk együtt, az ovulációs tesztekből kifogytam és nem is teszteltem pozitívat 14. és 15. napon volt tojásfehérje szerű folyásom. Hát mit mondjak, maradt a diéta, vitaminok, hüvelyöblítés, forró zuhany a férjnek és a két első alkalommal nem volt orgazmus :-) 
Ha őszinte akarok lenni, mindenképp több esélyt adok fiú babára, de lány babára meg több esélyem van mint az első kettő terhességemnél volt. Most már csak drukkoljatok, hogy pozitívat teszteljek ebben a hónapban.

baby-66049.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.