Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Helyzetjelentés 2015.04.14.

2015.04.14

 

Akkor lássuk mi hol is tartunk most. Nem győzöm hangsúlyozni mennyire örülök neki, hogy a férjem teljes mértékben velem van. Ez nagyon sokat jelent, hiszen két gyerek mellett eleve nehéz összehozni a légyottokat, de így is mindig szorgalmasan forró zuhanyt vesz, ha a kezébe adok egy vörösáfonya kapszulát akkor beveszi. Szóval igyekszik.
Megpróbálom összeszedni mi minden történt velünk baba ügyben:
Az elmúlt hónapokban, sok mindent kipróbáltam azok közül a praktikák közül amit leírtam, az időnk egyre fogy és az van tervben, hogy egyre kevesebb befolyásolást használok, hogy legkésőbb januárra mindenképp baba legyen. Talán a savasító krém hatása és tényleg annyira erős, hogy nem bírták a spermák, vagy csak nem voltunk elégszer együtt, sajnos átlagosan 3 szor sikerült peteérés ideje körül szexelni és sokszor a két csíkos időszak nem úgy jött ahogy vártam és akkor azt a napot már nem rizikóztam meg így mondjuk négy vagy öt nappal peteérés előtt voltunk együtt. Utána volt, hogy pozitív teszt után két nappal még megpróbáltam, de abból se lett semmi.  Így a krémről most lemondok illetve csak peteéréshez nagyon közeli időpontban használok egy kicsit, így most minden aktus előtt tejsavas pezsgőtablettával végzek hüvelyöblítést. Ja és igyekszem kihagyni az orgazmust.baby-66049.jpg
Ami maradt még az a kálcium, magnézium, vörösáfonya, szedek mellé d vitamin cseppet, c vitamint és folsavat. Igyekszem nem sózni semmit (paradicsom, ubi) kivéve a főzésnél. Nem eszek vörös húst, krumplit, banánt, almát. Eszek viszont sok zöldséget, brokkolit, zöldbabot és tejtermékeket. Lassan két hónapja próbálom mérni az ébredési hőmérsékletet is, hogy segítsen, de most ez se ment igazán. Torokgyulladásom vanvan, így hőemelkedésem volt reggel két nap is. Az ovulációs tesztekkel se volt szerencsém, egyik nap nem tudtam kivárni , hogy teljesen megszáradjon és másnap néztem, hogy ez lehet, hogy pozitív volt, majd ma derül ki, ha erősebb lesz mint tegnap akkor jó, ha nem akkor már túlvagyok a csúcson. 
Szóval kíváncsi leszek ebből a hónapból lesz e babánk, ha igen akkor simán lehet, hogy egy újabb kisfiú.
Viszont, ha nem, akkor igencsak tervezem, hogy elmegyek peteérés követésre jövő hónapban, és úgy fogunk próbálkozni. Kb 12. nap mennék, akkor attól függően mikorra jósolja a doki előtte két három nappal összebújnánk, majd a jósolt nap előtt majd aznap visszamennék megnézetni és, ha már nem látja a doki akkor megint próbálkoznánk egyet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.