Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újabb segédanyagok lány baba foganásához

2015.09.18


A legújabb segédanyagok amik segíthetnek lány baba foganásában

FIGYELMEZTETÉS: ezen anyagok veszélyesek lehetnek, mindenki körültekintően és saját felelősségére ennek tudatában alkalmazza.

Mostanában egy új oldalon barangoltam, ami a stílusos Genderdreaming nevet viseli. Igaz, hogy nekem már nem sok időm van, de a téma azért még mindig foglalkoztat.
A multkoriban a jódról is hallottam, mint baba nemét befolyásoló anyag, de ezzel kapcsolatban inkább rosszakat olvastam úgy mint veszélyes a jód túladagolása, így én ezt a vonalat nem is ragozom, nagyon nem ajánlott, mert veszélyes lehet a születendő babára is.
A következő dolog amit találtam a legbiztonságosabb és általam egyedül bevetett a borsmenta vagy  fodormenta (peppermint, spearmint) amit tea formájában könnyedén fogyaszthatunk. Menstruációtól ovulációig napi három pohárral akár az étkezések mellé, mivel gátolja a magas cukorszint kialakulását, ami szintén jó. Ami miatt lány baba fogantatáshoz javasolt, hogy csökkenti a tesztoszteron szintet úgy, hogy közben nem növeli az ösztrogén szintjét ami szintén nem jó ha magas. Aki férjet rá tudja venni ott férj ihat 4 csészével egy nap egész ciklus ideje alatt.
Nőknek a két hét várakozási időben ellenjavalt, egy év alatti baba szoptatása alatt szintén, csökkenti és rontja a tej minőségét. Vigyázzunk, mert gyomorégést is okoz az arra hajlamosaknál. Kérem mindenki nézzen utána, ha van valami betegsége, mert ahogy láttam sok mindenre lehet hatással a menta. ( fodormenta veszélyes lehet vesebetegeknél, a menta a májra hatással lehet, vas felszívódását gátolja)

Saw Palmetto (SP) vagy Fűrészpálma gyümölcs hasonló hatást fejt ki mint az előbbi teák. Tulajdonképpen alkalmas a férfi és női nemi hormonok egyensúlyának beállítására (prosztata problémákra, kopaszodásra, menstruációs fájdalmakra és gyulladáscsökkentőnek is javasolt.). Vizsgálatok szerint a nőkben és férfiakban kimutatott magas tesztoszteronszint fiú utódokat segíti elő. A fűrészpálma segíti a megfelelő hormonszint beállását. A fűrészpálma kivonat használata viszont komoly LE(low ewerything=mindenből keveset) diéta mellett hatásos csak, nem lehet csak úgy bekapni egy egy tablettát. Az oldalon amit említek beszámoltak olyanról is, hogy valakinek magas lett az ösztrogén szintje ami nőknél szintén fiú babáknak kedvez(míg a férfiban a magas ösztrogén a lány spermákat támogatja) így javasolják az SP mellé nőknél a cink szedését 8-10mg( férfiaknál semmiképp, náluk az a fiúkat támogatná). A szedése szintén menstruációtól ovulációig, szintén véralvadásgátló hatású mint a vörösáfonya, nem szedhető együtt Clomid nevezetű tablettával pl és óvatosan, ha aszpirint és az áfonyát is szedjük ez mind a véralvadásra hat. Az oldal külön felhívja a figyelmet, hogy minden alkalommal ellenőrizzük terhességi tesztel, hogy nem e várunk babát mielőtt elkezdjük szedni ezeket a szereket, vérzés ellenére lehetünk várandósak. Szoptatásra, nem ismert a hatása és hamar ki is ürül a szervezetből. 320mg-ot javasol naponta szedni az oldal, egyfolytában felkészülés gyanánt, maximum egy teljes hónap mikor nem akarunk megfoganni és utána ovulációig több ideig egyszerre ne szedjük ( nincs olyan, hogy három hónap felkészülési idő alatt végig szeded). Férfiaknak e helyett ajánlott inkább a következő szer.

Licorice Root (LR) magyarul Édesgyökér, ez csökkenti férfiaknál a tesztoszteront, a menstruációnktól maximum a ciklus 14. napjáig adjuk a férfinak 450mg 3x egy nap mennyiségben. Mellékhatásként csökkenti a libidót, a spermaszámot és a sperma termelését is. Vigyázni kell vele mert magas vérnyomást okozkat. Hat hónapnyi próbálkozás után minimum egy hónap szünetet kell hagyni alkalmazásakor. Nagyon veszélyes, a leg veszélyesebb minden ajánlott anyag közül, ellenjavalt bármilyen szív probléma, vese, máj vérnyomás probléma és diabétesz esetén.

Vitex vagy magyarul Barátcserje a ciklust rendbe teszi és rendszerezi a progeszteron szintjét és ujraindítja az ovulációt azoknál akinek problémái vannak. Az oldal azt javasolja, hogy próbáljuk 400mg-al és ezt növeljük, ha szükségét érezzük 800-1200-ra vagy ezek körülire. A szer teljesen biztonságos mindenkinek. Menstruációtól ovulációig szedjük. Ha tudjuk, hogy felkészülünk akár hónapokig is szedhetjük és utána nagy esély van a sikerre. Clomid nevű gyógyszerrel együtt nem szedhető. Akinek a ciklusai rendben vannak, ott esetleg összezavarhatja, nézzünk utána, mielőtt alkalmazzuk.

Fiber azaz rost, ezt is most találtam, minden étkezéshez javasolják, segít a fogyásban, a zsíroktól való megszabadulásban, lányos diétánál nagyon ajánlják. 

MÉGEGYSZER FIGYELMEZTETÉS: A fenti anyagoknak mindenki nézzen utána mielőtt használná én semmilyen felelősséget nem vállalok értük, csak leírtam az általam olvasottakat és nem is minden információt fordítottam le ami a forrás oldalon van, onnan lehet további adatokat találni.

Minden iformációt megtaláltok eredeti nyelven itt
http://genderdreaming.com/forum/

Ha valamit nem tudtok, vagy nem értetek nézzetek utána, vagy kérdezzetek, szívesen segítek, ha tudok itt
praktikaklanybabaertkukacgmail.com
vagy itt ( regisztráció és tagfelvétel a csoportba szükséges)
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?f=405589&t=443851&start=100

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.